l

Societat Catalano-Balear de Cirurgia Maxil·lofacial i Oral

Peeling facial

<< Tornar

El peeling és una tècnica que permet reduir les cicatrius, taques , pigues i altres irregularitats de la pell de la cara. Aquesta tècnica es pot realitzar mitjançant cremes químiques o làser. El seu objectiu és eliminar les cèl·lules mortes de la pell i/o altres capes de pell en cas de taques més profundes o fosques.

Posteriorment a l’operació, la pell de la cara pot aparèixer vermella o inflada degut a l’ús de productes químics. Aquests efectes haurien de desaparèixer després d’uns dies. Consulti el seu cirurgià maxil·lofacial i l’informarà dels efectes que pot patir després de la operació i de les recomanacions que ha de seguir.


Totes les millores estètiques poden millorar la confiança en un mateix i la satisfacció personal si han arribat a esdevenir un problema d’autoestima. Tot i això, qualsevol cirurgia comporta un risc de sagnats, infeccions o reaccions a l’anestèsia. Consulti el seu cirurgià abans de prendre qualsevol decisió: l’assessorarà i li indicarà les opcions de les que disposa.