l

Societat Catalano-Balear de Cirurgia Maxil·lofacial i Oral

Cirurgia de les parpelles: blefaroplàstia

<< Tornar

La blefaroplàstia millora l’aparença de les parpelles superiors, inferiors o ambdues. Rejoveneix l’aspecte dels ulls i ofereix una expressió descansada. Mitjançant la cirurgia es pot eliminar l’excés de grassa, arrugues o pell caiguda que donen un aspecte cansat i trist.

En el cas de la parpella superior, es realitza una petita incisió al plec natural de la parpella i des d’allà s’extreu l’excés de grassa fet que permet un bon camuflatge un cop acabada la intervenció. En la parpella inferior, la incisió es realitza seguint el seu contorn natural, just a sota les pestanyes. Evidentment, cada cirurgia dependrà del cas en concret per lo que es recomana que es consulti amb un cirurgià que li oferirà les opcions de les que disposa.


Després de la cirurgia es pot notar lleugers afectes puntuals degut a la intervenció com petits hematomes, inflor o molèsties. La duració d’aquests efectes és breu i completament normal.

Totes les millores estètiques poden millorar la confiança en un mateix i la satisfacció personal si han arribat a esdevenir un problema d’autoestima. Tot i això, qualsevol cirurgia comporta un risc de sagnats, infeccions o reaccions a l’anestèsia. Consulti el seu cirurgià abans de prendre qualsevol decisió: l’assessorarà i li indicarà les opcions de les que disposa.